Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Majoitussiivous

Hotellisiivous ja airbnb siivouspalvelu

Hotellisiivous ja majoitustilojen siisteys on yksi tärkeimmistä seikoista onnistuneen asiakaskokemuksen synnyssä. Huolehdimme huonesiivouksesta ja yleisten tilojen puhtaanapidosta kaikissa hotelli- ja majoituskohteissa. Tarjoamme myös Airbnb siivouspalvelun.

Varmistamme, että hotellihuone on siisti, tavarat asianmukaisesti paikoillaan, huoneen tuoksu on raikas ja yleisilme huoliteltu. Kunnioitamme aina majoittujien yksityisyyttä.

Hyvin hoidettu hotelli- ja majoitussiivous toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi!

Ammattitaitoiset siivoojamme ovat erikoistuneet hotellisiivoukseen ja Airbnb siivouspalveluun. Käytössämme ovat hotelliympäristöön parhaiten soveltuvat työmenetelmät ja -välineet, joilla siivous sujuu tehokkaasti. Räätälöimme kohteeseen soveltuvan palvelukokonaisuuden yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hotellisiivouksesta!

Hotellisiivous ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeiden mukaan 

Hotellisiivous, hostelsiivous, majoitussiivous ja Airbnb siivouspalvelu onnistuvat näppärästi Lecatorilta! Olemme perheyritys, joka omaa yli seitsemän vuoden kokemuksen siivousalalta. Panostamme asiakasläheisyyteen, henkilökuntamme koulutukseen sekä hotellisiivouksen laatuun. Yhdistelmä on osoittautunut toimivaksi, sillä asiakkainamme on monia hotellialan yrittäjiä, jotka valitsevat meidät vuodesta toiseen. 

Tilaa siis hotellisiivous Lecatorilta, kun haluat takuulla laadukkaan lopputuloksen. Toimimme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Meillä on toimipisteitä myös muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella, minkä vuoksi omaamme paljon tyytyväisiä asiakkaita myös Hämeenlinnassa, Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. 

Tarjoamme hotellisiivousta ja Airbnb siivouspalvelun joustavalla sopimuksella, joka voidaan räätälöidä kunkin asiakkaan tarpeisiin. Ota yhteyttä ammattilaiseen, niin me etsimme parhaan siivousratkaisun hotellillesi! 

Kysy tarjous hotellisiivouksesta 

 

Säännöllisen hotellisiivouksen hyödyt 

Säännöllinen hotellisiivous kannattaa tilata ammattilaiselta, sillä laadukkaalla siivouksella säästetty aika voidaan käyttää muihin työtehtäviin. Kokonaisvaltainen hotellisiivous ei koske pelkästään hotellihuoneita, vaan asiantunteva siivouspalvelu pystyy siistimään myös muut tilat. 

Lecator siivoaa hotellien yleiset tilat, keittiöt sekä hotellihuoneet sopimuksen mukaan. Pystymme siivoamaan kaiken kokoisia hotelleja muutaman huoneen kokonaisuuksista aina suuriin, satojen huoneiden hotelleihin. Suuretkaan kohteet eivät siis tuota meille hankaluuksia. 

Hyvä hotellisiivous tekee hotellista puhtaan ja miellyttävän. Asiantunteva siivouspalvelumme jättää hotellin asukkaat sekä henkilökunnan tyytyväiseksi. Tinkimättömällä laadulla puhdistettuun tilaan tekee mieli palata aina uudestaan. 

Meiltä onnistuu myös airbnb-siivouspalvelu, oli kyseessä sitten yksittäinen asunto tai monta saman yrityksen omistuksessa olevaa airbnb-asuntoa. Pystymme siivoamaan kaikkien majoituspalveluiden huoneet sekä muut tilat. 

 

Hotellin sopimussiivous 

Lecatorilla on sopimusasiakkaana hotelleja, hostelleja ja muita majoituskohteita, jotka haluavat kokeneen siivousyrityksen tekemään ylläpitosiivousta. Hotellit ovat yksi erikoisosaamisen alue, johon olemme paneutuneet yhä enemmän vuosien varrella. 

Normaalin ylläpitosiivouksen lisäksi huolehdimme tilojen peruspesuista, ikkunoiden pesuista, tekstiilien pesuista ja muista tilojen haasteellisista puhdistettavista pinnoista. 

Olemme joustava siivousyritys, joka pystyy mukautumaan asiakkaan tarpeisiin. Tulemme paikalle sopimuksen mukaan niin usein kuin tarvetta on. Joustavan toimintamme ansiosta voimme räätälöidä sopimussiivouksen juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Myös asiakkaiden tyytyväisyys paranee, kun siivouksesta huolehtii alan ammattilainen. Lecatorilla on kattava kokemus hotellisiivouksesta sekä muiden kohteiden siivoamisesta. Autamme mielellämme kaikkiin siivoukseen liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä 

  

Laadukas hotelli-, hostel-, majoitus- ja Airbnb-siivouspalvelu Lecatorilta 

Lecator on siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys, jolla on jo yli seitsemän vuoden kokemus erilaisista siivouskohteista. Koulutettu sekä huolellisesti perehdytetty henkilökuntamme palvelee kaikkia asiakkaitamme tarkasti ja ystävällisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota hotellisiivouksen laadun lisäksi työntekijöidemme koulutukseen ja viihtyvyyteen. 

Meiltä onnistuu yrityssiivous, Airbnb siivouspalvelu, ylläpitosiivous ja perussiivous Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Toimimme myös muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella, joten monet asiakkaamme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. 

Pystymme auttamaan hotellisiivousta tarvitsevia asiakkaita monenlaisissa ongelmissa, sillä käytössämme on alan laadukkain kalusto sekä ympäristöystävälliset puhdistusaineet. Ota yhteyttä, kun haluat laadukkaan ja asiakasystävällisen hotellisiivouksen! 

Kysy lisää hotellisiivouksesta