Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yrityssiivous

Yrityssiivous Helsinki, Vantaa ja Espoo – Toimitilat ja liikkeet

Yrityssiivous Helsinki, Vantaa ja Espoo – Laadukkaan huolellista siivousta. Olemme luotettava yrityssiivouksen kumppani kaiken kokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Huolehdimme toimistojen, myymälöiden ja muiden liiketilojen siisteydestä pääkaupunkiseudun lisäksi Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa.

Lecatorin ammattilaiset siistivät ja puhdistavat huolellisesti esimerkiksi myymälät, toimistot, pankit, autokorjaamot, ravintolat, hammaslääkärit ja lääkäriasemat. Räätälöimme yrityssiivouksen sopimukset aina yhdessä asiakkaan kanssa. Huomioimme muun muassa aikataulut ja tilojen mahdolliset erityisvaatimukset asiakkaan toiveiden mukaan.

Käytössämme on laadukas ammattisiivouksen välineistö, jolla siivous sujuu turvallisesti ja tehokkaasti, aina kohteen erityispiirteet huomioiden. Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat laadukkaan toimistosiivouksen tai mielessäsi on tarkka yrityssiivous Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa.

Yrityssiivous helposti sopimussiivouksena

Valitse yrityssiivoukseen helppo sopimussiivous. Ota yhteyttä, sovitaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva siivoussopimus!

Laadukas yrityssiivous Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla PK-seudulla 

Lecator on palveluksessanne, kun tarvitsette osaavaa yrityssiivousta Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa. Teemme siivouksen hotelliin, ravintolaan, toimistoon, myymälään, pankkiin, kauppaan, lääkäriasemalle tai muuhun kohteeseen. Meillä on laaja kokemus erilaisista kohteista. Teemme yrityssiivousta Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla. 

Meidän kauttamme laadukas yrityssiivous pääkaupunkiseudulla. PK-seudun lisäksi toimimme myös muilla paikkakunnilla. Lecatorilla on paljon yrityssiivouksen asiakkaita myös Hämeenlinnassa, Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. 

Koulutettu henkilökuntamme pystyy toimimaan erilaisissa ympäristöissä ja ottaa huomioon siivottavan kohteen erityisvaatimukset. Lecator on perheyritys, jolla on pitkä kokemus alalta, mikä myös näkyy toiminnassamme. Käytämme toimistosiivouksessa ja yrityssiivouksessa laadukkaita kotimaisia Kiillon puhdistusaineita. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja asiakasläheistä palvelua. 

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään sinulle paras ratkaisu yrityssiivoukseen Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa! 

Pyydä tarjous yrityssiivouksesta Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa 

Lecator tarjoaa yrityssiivouksen Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa huolellisella otteella.
Huolellinen yrityssiivous Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa auttaa pitämään toimitilasi puhtaana.

 

Mitä yrityssiivoukseen tai toimistosiivoukseen kuuluu? 

Lecatorin yrityssiivoukseen kuuluu kaikki, mitä toimitila tarvitsee pysyäkseen siistinä ja miellyttävänä. Räätälöimme jokaisen asiakkaan kanssa tilaan sopivan siivouksen asiakkaan toiveiden mukaan. 

Tarvittaessa pystymme tekemään myös muita töitä liiketilasiivouksen yhteydessä, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesut ja peruspesut sekä vahaukset. Lisätöistä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. 

Olemme joustava siivousyritys, joten pystymme räätälöimään palvelumme juuri asiakkaan haluamalla tavalla. Koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti ja annamme heille aina kattavat taustatiedot siivottavasta kohteesta. Yrityssiivouksen asiakas voi siis olla varma, että palvelu on toteutettu juuri hänelle sopivalla tavalla.

Meiltä saat myös toimistosiivouksen Helsingin, Vantaa ja Espoon alueilla!

  

Säännöllisen siivouksen hyödyt yritykselle 

Säännöllinen yrityssiivous on hyödyllinen toimenpide kaikille yrityksille, koska siistissä työtilassa on aina parempi sekä terveellisempi tehdä töitä. Myös paikan päällä käyvät asiakkaat tuntevat olonsa miellyttäväksi, kun yrityksen tilat ovat siistit. 

Puhtaus antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden mielialaan. Samalla yrityssiivous parantaa myös työntekijöiden viihtyvyyttä ja keskittymiskykyä, kun yrityksen työtilat pysyvät puhtaina. 

Monet pääkaupunkiseudun yritykset luottavat Lecatorin ammattilaisiin toimistosiivouksessa sekä muissa siivoustöissä. Asiakkaamme arvostavat asiantuntevaa ja ystävällistä tapaamme tehdä töitä. Liity tyytyväisten liiketilasiivouksen asiakkaidemme joukkoon, ja tilaa laadukas toimistosiivous tai yrityssiivous Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudun alueella! 

Ota yhteyttä toimistosiivouksesta

  

Tilaa yrityssiivous jatkuvalla sopimuksella 

Lecator on perheyritys, jolla on yli seitsemän vuoden kokemus siivousalasta. Tarjoamme toimistosiivousta ja yrityssiivousta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella. 

Ole siis yhteydessä taitavaan siivousalan osaajaan, kun haluat laadukasta palvelua! Pidämme yrityksesi toimitilat siistinä. Osaavat ammattilaisemme koulutetaan kohteeseen ottaen asiakkaan toiveet huomioon. Olemme joustava toimistosiivouksen ja liiketilasiivouksen asiantuntija, joten huolehdimme tilojesi puhtaudesta toivomallasi tavalla. 

Kysy lisää yrityssiivouksesta