Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yrityssiivous

Yrityssiivous – Toimitilat ja liikkeet 

Yrityssiivous Etelä- ja Länsi-Suomen alueella tulee tarpeeseen, kun haluat pitää toimitilasi siistinä. Olemme luotettava yrityssiivouksen kumppani kaiken kokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Huolehdimme toimistojen, myymälöiden ja muiden liiketilojen siisteydestä pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. 

Lecatorin ammattilaiset siistivät ja puhdistavat huolellisesti esimerkiksi myymälät, toimistot, pankit, autokorjaamot, ravintolat, hammaslääkärit ja lääkäriasemat. Räätälöimme yrityssiivouksen sopimukset aina yhdessä asiakkaan kanssa. Huomioimme muun muassa aikataulut ja tilojen mahdolliset erityisvaatimukset asiakkaan toiveiden mukaan. 

Käytössämme on laadukas ammattisiivouksen välineistö, jolla siivous sujuu turvallisesti ja tehokkaasti, aina kohteen erityispiirteet huomioiden. Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat laadukkaan toimistosiivouksen tai mielessäsi on tarkka yrityssiivous Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa, Lohjalla, Porvoossa, Imatralla tai Lappeenrannassa.

Yrityssiivous – Kysy lisää

Yrityssiivous helposti sopimussiivouksena

Valitse yrityssiivoukseen helppo sopimussiivous. Ota yhteyttä, sovitaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva siivoussopimus!

Laadukas yrityssiivous Etelä- ja Länsi-Suomessa

Lecatorin ammattilaiset ovat valmiita auttamaan, kun tarvitsette osaavaa yrityssiivousta Etelä- tai Länsi-Suomessa. Teemme siivouksen hotelliin, ravintolaan, toimistoon, myymälään, pankkiin, kauppaan, lääkäriasemalle tai muuhun kohteeseen. Meillä on laaja kokemus erilaisista kohteista. Teemme yrityssiivousta Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla.  

PK-seudun lisäksi toimimme myös muilla paikkakunnilla. Lecatorilla on paljon yrityssiivouksen asiakkaita myös Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa, Porvoossa, Lohjalla, Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.  

Koulutettu henkilökuntamme pystyy toimimaan erilaisissa ympäristöissä ja ottaa huomioon siivottavan kohteen erityisvaatimukset. Lecator on perheyritys, jolla on pitkä kokemus yrityssiivouksesta, mikä myös näkyy toiminnassamme. Käytämme toimistosiivouksessa ja yrityssiivouksessa laadukkaita kotimaisia Kiillon puhdistusaineita. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja asiakasläheistä palvelua.  

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään sinulle paras yrityssiivous!

Pyydä tarjous yrityssiivouksesta

Lecator tarjoaa yrityssiivouksen Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa huolellisella otteella.

Huolellinen yrityssiivous auttaa pitämään toimitilasi puhtaana.

Mitä yrityssiivoukseen tai toimistosiivoukseen kuuluu?  

Lecatorin yrityssiivoukseen kuuluu kaikki, mitä toimitila tarvitsee pysyäkseen siistinä ja miellyttävänä. Räätälöimme jokaisen asiakkaan kanssa tilaan sopivan siivouksen asiakkaan toiveiden mukaan.  

Tarvittaessa pystymme tekemään myös muita töitä liiketilasiivouksen yhteydessä, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesut ja peruspesut sekä vahaukset. Lisätöistä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.  

Olemme joustava siivousyritys, joten pystymme räätälöimään palvelumme juuri asiakkaan haluamalla tavalla. Koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti ja annamme heille aina kattavat taustatiedot siivottavasta kohteesta. Yrityssiivouksen asiakas voi siis olla varma, että palvelu on toteutettu juuri hänelle sopivalla tavalla. 

Meiltä myös toimistosiivous Etelä- ja Länsi-Suomen alueilla!

Säännöllisen siivouksen hyödyt yritykselle

Säännöllinen yrityssiivous on hyödyllinen toimenpide kaikille yrityksille, koska siistissä työtilassa on aina parempi sekä terveellisempi tehdä töitä. Myös paikan päällä käyvät asiakkaat tuntevat olonsa miellyttäväksi, kun yrityksen tilat ovat siistit.  

Puhtaus antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden mielialaan. Samalla yrityssiivous parantaa myös työntekijöiden viihtyvyyttä ja keskittymiskykyä, kun yrityksen työtilat pysyvät puhtaina. 

Yrityssiivouksen hyödyt

  • Parantaa työympäristöä 
  • Puhdas ympäristö antaa positiivisen ensivaikutelman 
  • Parantaa työntekijöiden hyvinvointia 
  • Lisää tuottavuutta 
  • Mielenrauha puhtaista tiloista 
  • Joustava palvelu 

Monet pääkaupunkiseudun yritykset luottavat Lecatorin ammattilaisiin toimistosiivouksessa sekä muissa siivoustöissä. Asiakkaamme arvostavat asiantuntevaa ja ystävällistä tapaamme tehdä töitä. Liity tyytyväisten liiketilasiivouksen asiakkaidemme joukkoon, ja tilaa laadukas toimistosiivous tai yrityssiivous!

Koulutettu henkilökunta siivoaa toimitilat huolella 

Yrityssiivous ja toimistosiivous onnistuvat erinomaisella laadulla, kun siivoojat on koulutettu työtehtävään huolellisesti. Me Lecatorilla pidämme huolen, että jokainen siivoajamme on perehdytetty yrityssiivoukseen perusteellisesti. Hyvä työjälki on meille kunnia-asia, ja asiakkaan tyytyväisyys on yksi menestyksemme peruspilareista. 

Yrityssiivous on henkilökuntamme erikoisalaa, koska meillä on kattava kokemus erilaisista kohteista pääkaupunkiseudulla ja sen ulkopuolella. Asiakkaitamme ovat muun muassa Kesko, Subway sekä muut isot ja pienet yritykset. 

Kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä arvokkaita, ja olet aina tervetullut liittymään heidän joukkoonsa. Teemme toimistosiivousta yrityssiivousta sopimuksen mukaan haluamallasi aikavälillä.

Toimistosiivous  – Ota yhteyttä

Pyydä tarjous ja tilaa yrityssiivous 

Lecator on perheyritys, jolla on yli seitsemän vuoden kokemus siivousalasta. Toimimme myös muualla Etelä-, Kaakkois- ja Länsi-Suomen alueilla.  

Ole siis yhteydessä taitavaan siivousalan osaajaan, kun haluat laadukasta palvelua! Pidämme yrityksesi toimitilat siistinä. Osaavat ammattilaisemme koulutetaan kohteeseen ottaen asiakkaan toiveet huomioon. Olemme joustava toimistosiivouksen ja liiketilasiivouksen asiantuntija, joten huolehdimme tilojesi puhtaudesta toivomallasi tavalla.

Tarjoamme yrityssiivousta muun muassa seuraavilla alueilla: