Siirry sisältöön
Kysy lisää

Sopimussiivous

Ylläpitosiivous varmoin ottein Etelä- ja Kaakkois-Suomessa 

Ylläpitosiivous on paras valinta, kun haluat pitää yrityksesi toimitilat puhtaana säännöllisesti. Lecator tarjoaa erinomaisen ratkaisun ylläpitosiivoukseen, minkä ansiosta yrityksesi pysyy siistinä vuoden ympäri. Tarjoamme ylläpitosiivousta sopimussiivouksena Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella. Meillä on asiakkaita muun muassa Hämeenlinnassa, Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla- 

Sopimussiivouksen asiakas voi päättää, miten usein käymme siistimässä tilat. Asiakkaan kanssa voidaan sopia myös erikseen siivoukseen liittyvistä lisätöistä ja erityishuomioista. Lecator tekee parhaansa joka kohteessa, sillä olemme asiakasläheinen perheyritys. Välitämme aidosti siitä, että asiakas on tyytyväinen ylläpitosiivouksen jälkeen. Ole yhteydessä, niin etsitään teille paras siivousratkaisu! 

Tilaa ylläpitosiivous 

  

Keille ylläpitosiivous sopii? 

Ylläpitosiivous sopii lähes jokaisen alan yrittäjälle, joka haluaa pitää yrityksensä tilat siistinä ja puhtaana vuoden ympäri. Lecator tulee siivouskohteeseen sopimuksessa sovittuina ajankohtina ja suorittaa siivouksen asiakkaan haluamalla tavalla. 

Perussiivoukseen kuuluvat lattian peruspesu ja vahaus sekä tekstiilien puhdistus. Pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia siivoustoimia asiakkaan tarpeiden mukaan! Sopimussiivouksen asiakas voi sopia, miten usein siivous tehdään ja millaisia toimenpiteitä yyläpitosiivoukseen kuuluu.

Meillä on käytössämme laaja valikoima erilaisia puhdistuslaitteita ja -aineita. Käytämme kotimaisia puhdistusaineita, jotka ovat tehokkaita ja ympäristölle ystävällisiä. Ole yhteydessä sopimussiivouksen ammattilaisiin, niin etsitään sinulle paras ratkaisu! 

Ota yhteyttä sopimussiivouksesta 

  

Sopimussiivouksen hyödyt 

Sopimuksella hankittu ylläpitosiivous, eli sopimussiivous helpottaa monen yrittäjän arkea. Omaa aikaa säästyy, kun siivoamisesta huolehtii alan osaava ammattilainen. Yrittäjän ei tarvitse myöskään hankkia kalliita siivousvälineitä tai siivoukseen tarvittavia aineita, sillä ne löytyvät meiltä jo valmiiksi.  

Lopputulos on myös erinomainen, sillä ammattisiivoojamme tietävät, miten toimitilat ja muut kohteet saadaan siistiksi. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen sekä perehdytykseen, jolloin ylläpitosiivous sujuu näppäräsi ja joutuisasti. 

Lecatorilla on kattavaa tietoa ja taitoa sopimussiivouksesta, minkä ansiosta pystymme tekemään parasta mahdollista työtä myös haastavissa siivouskohteissa. Tarjoamme ylläpitosiivousta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Lecatorilla on toimipisteitä myös muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella. 

  

Tilaa perussiivous luotettavalta ammattilaiselta 

Ylläpitosiivous ja perussiivous onnistuvat Lecatorilta pitkän kokemuksen sekä asiakkaasta välittävän asenteen ansiosta. Olemme toimineet alalla yli seitsemän vuotta, joten olemme kartuttaneet kokemusta monenlaisista siivouskohteista. Käytämme työssä kotimaisia Kiillon tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä. 

Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat joustavaa ja asiantuntevaa palvelua! Teemme ylläpitosiivoukset Helsingin, Vantaan, Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella. Meillä on paljon asiakkaita myös Hämeenlinnassa, Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. Lecatorilta onnistuu ylläpitosiivous, sopimussiivous ja perussiivous. Lähetä lomake, sähköposti tai soita, niin etsitään sinulle paras ratkaisu. 

Kysy lisää ylläpitosiivouksesta