Siirry sisältöön
Kysy lisää

Sopimussiivous

Ylläpitosiivous sekä sopimussiivous Etelä- ja Kaakkois-Suomessa  

Ylläpitosiivous on paras valinta, kun haluat pitää yrityksesi toimitilat puhtaana säännöllisesti. Lecator tarjoaa erinomaisen ratkaisun, kun ylläpitosiivous tulee tarpeeseen. Säännöllinen sopimussiivous mahdollistaa sen, että yrityksesi pysyy siistinä vuoden ympäri. 

Ylläpitosiivous onnistuu meiltä sopimussiivouksena Uudella maalla, Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomen alueella. Meillä on asiakkaita muun muassa Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Turussa ja Imatralla. 

Sopimussiivous on joustava valinta, koska asiakas voi päättää, miten usein ylläpitosiivous suoritetaan. Asiakkaan kanssa voidaan sopia myös erikseen ylläpitosiivoukseen liittyvistä lisätöistä ja erityishuomioista. Lecator tekee parhaansa joka kohteessa, sillä olemme asiakasläheinen perheyritys. Välitämme aidosti siitä, että asiakas on tyytyväinen sopimussiivouksen tai ylläpitosiivouksen jälkeen. Ole yhteydessä, niin etsitään teille paras sopimussiivous, ylläpitosiivous, perussiivous tai muu siivousratkaisu! 

Ylläpitosiivous – Kysy tarjous 

Ylläpitosiivous ja sopimussiivous ovat Lecatorin alaa.

Keille ylläpitosiivous sopii?  

Ylläpitosiivous sopii lähes jokaisen alan yrittäjälle, joka haluaa pitää yrityksensä tilat siistinä ja puhtaana vuoden ympäri. Lecator tulee siivouskohteeseen sopimuksessa sovittuina ajankohtina ja ylläpitosiivous suoritetaan asiakkaan haluamalla tavalla.  

Perussiivoukseen kuuluvat lattian peruspesu ja vahaus sekä tekstiilien puhdistus. Pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia siivoustoimia asiakkaan tarpeiden mukaan! Sopimussiivouksen asiakas voi sopia, miten usein siivous tehdään ja millaisia toimenpiteitä ylläpitosiivoukseen kuuluu. 

Meillä on käytössämme laaja valikoima erilaisia puhdistuslaitteita ja -aineita. Käytämme ylläpitosiivouksessa kotimaisia puhdistusaineita, jotka ovat tehokkaita ja ympäristölle ystävällisiä. Ole yhteydessä sopimussiivouksen ja perussiivouksen ammattilaisiin, niin etsitään sinulle paras ratkaisu!

Perussiivous – Kysy lisää

Sopimussiivous tarjoaa lukuisia hyötyjä

Sopimuksella hankittu ylläpitosiivous, eli sopimussiivous, helpottaa monen yrittäjän arkea. Omaa aikaa säästyy, kun siivoamisesta huolehtii alan osaava ammattilainen. Yrittäjän ei tarvitse myöskään hankkia kalliita siivousvälineitä tai siivoukseen tarvittavia aineita, sillä ne löytyvät meiltä jo valmiiksi. Ylläpitosiivous säästää siis yrittäjän rahaa ja aikaa, joten voit keskittyä siihen, mikä on yrityksesi kannalta tuottavinta! 

Ylläpitosiivous myös parantaa yrityksen yleisilmettä ja antaa myönteisen ensivaikutelman asiakkaille, vierailijoille ja työntekijöille. Siistit ja puhtaat tilat luovat ammattimaisen ilmapiirin ja heijastavat yrityksen toiminnan korkeaa laatua. 

Puhtaat työtilat tukevat työntekijöiden tuottavuutta. Likainen ja sekava ympäristö voi heikentää keskittymiskykyä ja työtehoa, kun taas puhtaat ja järjestellyt tilat voivat parantaa työntekijöiden mielialaa ja keskittymiskykyä. Lisäksi likainen toimisto voi olla riski työntekijöiden terveydelle ja aiheuttaa sairauspoissaoloja. Ylläpitosiivous ja sopimussiivous ehkäisevät tätä pitämällä työpaikan hygieenisenä. 

Monissa tilanteissa sopimussiivous on kannattava valinta, koska siivouspalvelun käyttö voi olla kustannustehokkaampaa kuin siivoojan palkkaaminen yrityksen sisäiseen palvelukseen. Perussiivous on taitolaji, jossa kokenut silmä ja käsi merkitsevät.

Sopimussiivous tai ylläpitosiivous tarjoaa joustavuutta sopimusehtojen ja -aikojen suhteen. Yritys voi määrittää, milloin ja kuinka usein siivouspalvelua tarvitaan. Joissakin tapauksissa yritys voi tarvita vain satunnaista siivousta, kun taas toisissa tilanteissa säännöllinen viikoittainen tai päivittäinen siivous saattaa olla tarpeen. 

Ylläpitosiivous on myös lopputulokseltaan erinomainen, sillä ammattisiivoojamme tietävät, miten toimitilat ja muut kohteet saadaan siistiksi. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen sekä perehdytykseen, jolloin ylläpitosiivous tai sopimussiivous sujuu näppäräsi ja joutuisasti. 

Ylläpitosiivous 

  • Pitää toimitilat siistinä säännöllisesti 
  • Parantaa tilojen viihtyvyyttä 
  • Tarjoaa kätevän ratkaisun yrityksen siivoustarpeeseen 
  • Takaa ammattimaisen lopputuloksen 

Kokonaisuudessaan ylläpitosiivous voi parantaa yrityksen toimintaa ja tuottavuutta monin tavoin. Se luo miellyttävän ja terveellisen työympäristön, säästää aikaa ja resursseja, ja tarjoaa joustavuutta siivoustoimenpiteisiin. 

Lecatorilla on kattavaa tietoa ja taitoa sopimussiivouksesta, minkä ansiosta pystymme tekemään parasta mahdollista työtä myös haastavissa siivouskohteissa. Tarjoamme ylläpitosiivousta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Lecatorilla on toimipisteitä myös muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella.

Sopimussiivous – Kysy lisää

Tilaa ylläpitosiivous tai perussiivous luotettavalta ammattilaiselta

Ylläpitosiivous, sopimussiivous ja perussiivous onnistuvat Lecatorilta pitkän kokemuksen sekä asiakkaasta välittävän asenteen ansiosta. Olemme toimineet alalla lähes 10 vuotta, joten olemme kartuttaneet kokemusta monenlaisista kohteista, joissa sopimussiivous on ollut käytössä. Kotimaiset Kiillon tuotteet ovat käytössämme joka kohteessa, koska ne ovat ympäristöystävällinen valinta.  

Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä on joustava ja asiantunteva ylläpitosiivous erinomaisella palvelulla! Teemme ylläpitosiivoukset Helsingin, Vantaan, Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella. Meillä on paljon asiakkaita myös Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Lecatorilta onnistuu ylläpitosiivous, sopimussiivous ja perussiivous. Lähetä lomake, sähköposti tai soita, niin etsitään sinulle paras ratkaisu. 

Ylläpitosiivous – Ota yhteyttä