Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yrityssiivous Helsinki

Yrityssiivous Helsinki

Yrityssiivous Helsinki – Lecator Oy tarjoaa yrityssiivoukset, toimistosiivoukset sekä siivouspalvelut Helsingin alueella. 

Tervetuloa puhtauteen ja raikkauteen – Lecator Oy on siivousalan yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ja joustavia siivouspalveluja kaiken kokoisille yrityksille sekä majoitus- ja hotellisektorille Helsingin ja Uudenmaan alueella. Haluamme tehdä arjesta helpompaa ja ympäristöstä viihtyisämpää. Ei ole tarpeen huolehtia siivouksesta, koska me hoidamme sen puolestasi. Meidän ammattilaistemme huolehtiessa yrityksesi siivouksesta ja puhtaanapidosta, voit rauhassa keskittyä liiketoimintaasi tai muihin tärkeisiin asioihin. 

Yrityssiivous Helsinki – Ota yhteyttä

Asiakkaitamme ovat:

 • Myymälät 
 • Liikekeskukset 
 • Toimistot 
 • Pankit
 • Autokorjaamot
 • Ravintolat
 • Hammaslääkärit
 • Lääkäriasemat
 • Hotellit
 • Hostellit
 • Airbnb-majoitustilat
 • Majoitustilat

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna meidän huolehtia yrityksesi tilojen puhtaudesta tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Yrityssiivous Helsinki – Lecator Oy hoitaa siivouksen puolestasi.

Yrityssiivous Helsingin alueella onnistuu Lecatorilta pitkän linjan kokemuksen ansiosta.
Laadukas yrityssiivous Helsingissä kuuluu Lecatorin peruspalveluihin.

Yrityssiivous Helsinki

Teemme yrityssiivouksen helpoksi, riippumatta siitä, onko kyseessä pieni toimisto vai suuri liikekompleksi. Yrityssiivous Helsinki – Lecator Oy:n Ammattitaitoinen tiimi huolehtii tilojesi puhtaudesta, jotta voit keskittyä täysillä liiketoimintaasi.

Meiltä voit tilata myös esimerkiksi kaikki lattioiden peruspesut ja vahaukset. Jokainen lattia tarvitsee säännöllistä huoltoa, ja erityyppisiä lattioita täytyy hoitaa eri tavoin. Huollon jälkeen lattiaa tulee puhdistaa säännöllisesti oikeilla puhdistus menetelmillä. Säännöllisellä huollolla, huolellisella siivouksella sekä oikein valituilla siivousaineilla lattia pysyy pitkään hyväkuntoisena ja raikkaan näköisenä. Hyvin huollettu lattia vähentää siivoukseen käytettävää aikaa.

Yrityssiivous Helsinki – Lecator Oy toteuttaa yrityssiivoukset ja siivouspalvelut kaikille toimialoille, ja kaikenkokoisille yrityksille ammattitaidolla.

Toimistosiivous Helsinki

Toimistosiivous Helsinki – Lecator Oy:n siivouspalvelu kattaa kaikki toimiston ylläpidon siivoustoimet, kuten pöytien puhdistuksen, lattioiden pesun, roskien tyhjennyksen, keittiön ja WC-tilojen siivouksen. Tavoitteena on luoda terveellinen, viihtyisä ja tehokas työympäristö työntekijöille ja asiakkaille. Säännöllinen toimistosiivous auttaa parantamaan ilmanlaatua ja ylläpitämään työmotivaatiota.

Toteutamme toimistosiivoukset Helsingin alueella huolellisesti ja tehokkaasti.

Airbnb-siivous Helsingissä onnistuu Lecatorin osaavilta ammattilaisilta.
Airbnb-siivous Helsingin alueella onnistuu, kun asialla on hotellisiivouksen ammattilainen.

Hotellisiivous & Majoitussiivous Helsinki

Jos olet majoitusalan ammattilainen, tiedät, kuinka tärkeää on pitää tilat siisteinä ja houkuttelevina. Tarjoamme hotelli-, hostel-, majoitus- ja Airbnb-siivouspalveluita, jotka takaavat vieraillesi miellyttävän ja mukavan kokemuksen. Lecatorilla on sopimusasiakkaana useita hotelleja, hostelleja ja muita majoituskohteita, jotka haluavat kokeneen siivousyrityksen ylläpitosiivouspalveluja.

Huolellisesti ja asiantuntevasti siivotut majoitustilat houkuttelevat asiakkaat myös palaamaan uudelleen nauttimaan puhtaasta hotelli- ja majoituskokemuksesta. Puhtaus on tärkeä osa korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen.

Majoitustilojen siivous on olennainen osa vieraanvaraisuutta ja turvallisuutta. Tavoitteena on tarjota vieraille puhdas ja viihtyisä ympäristö, joka täyttää terveys- ja hygieniavaatimukset. Majoitustilojen siivouksen säännöllisyys ja laatu ovat avainasemassa asiakastyytyväisyyden ylläpitämisessä ja positiivisen maineen rakentamisessa.

Hotellisiivous on olennainen osa hotellin toimintaa, ja sen tarkoituksena on varmistaa vieraiden mukavuus ja turvallisuus. Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti toteutettu hotellisiivous luo positiivisen ensivaikutelman, ja vaikuttaa merkittävästi asiakastyytyväisyyteen.

Tässä on joitakin tärkeitä esimerkkejä hotellisiivouksesta:

 • Päivittäinen huonesiivous: Yleensä päivittäinen huonesiivous, joka sisältää vuoteiden petaamisen, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihdon, lattian siivouksen, pölyjen pyyhinnän ja roskien tyhjennyksen. Tämä tehdään yleensä silloin, kun asiakas ei ole huoneessa.
 • Kylpyhuoneiden siivous: Kylpyhuoneet ovat keskeinen osa hotellihuonetta, ja ne tulee pitää erityisen puhtaina. Kylpyhuonesiivous sisältää pesualtaan, wc:n, suihkun ja kylpyammeen puhdistamisen, sekä tarvikkeiden täyttämisen, kuten saippuan ja WC-paperin.
 • Yleisten tilojen siivous: Hotelleissa on usein yleisiä tiloja, kuten auloja, ravintoloita, hissejä ja käytäviä, jotka vaativat säännöllistä siivousta ja puhtaanapitoa. Tämä sisältää lattioiden puhdistuksen, pölyjen pyyhinnän, lasipintojen kiillotuksen ja roskien keräämisen.
 • Lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto: Vaihdettavien lakanoiden ja pyyhkeiden puhtaus on keskeinen huolenaihe hotellisiivouksessa. Vaihdamme ne säännöllisesti varmistaaksemme asiakkaiden mukavuuden ja hygienian.
 • Erityisvaatimukset: Joissakin tapauksissa asiakkaat voivat esittää erityisiä toiveita, kuten allergiaystävälliset vuodevaatteet, ekologiset puhdistusaineet ja allergiasiivous.
 • Turvallisuus ja hygienia: Hotellisiivouksen tulee noudattaa tiukkoja turvallisuus- ja hygieniaohjeita, erityisesti erilaisten sairauksien leviämisen ehkäisemiseksi. Tämä tarkoittaa huolellista puhdistusta ja desinfiointia.
 • Aikataulu: Hotellit pyrkivät yleensä tekemään huonesiivouksen tietyssä aikataulussa, jotta se sopii asiakkaiden tarpeisiin. Tämä voi olla aamu- tai iltasiivous, riippuen hotellin politiikasta. Toteutamme siivoukset asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Hotellisiivous on kriittinen osa hotellin toimintaa, ja se vaatii ammattitaitoista ja huolellista otetta. Laadukas hotellisiivous luo positiivisen kokemuksen vieraille ja auttaa hotellia ylläpitämään mainettaan palvelualalla.

Ylläpitosiivous, Perussiivous ja siivouspalvelu Helsinki

Ylläpitosiivouksemme ja perussiivouksemme pitävät toimitilat puhtaana ja siistinä vuoden ympäri. Säännöllinen ylläpitosiivous takaa puhtaan työympäristön, parantaa tilojen viihtyvyyttä ja lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä. Ammattitaitoinen siivouspalvelumme tarjoaa kätevän ratkaisun yrityksen siivoustarpeisiin. Hyvin koulutettu ja asiantunteva henkilöstömme takaa ammattimaisen lopputuloksen. Asiantuntevat siivoojamme toteuttavat laadukkaat ja kaiken kokoiset siivouspalvelut Helsingin alueella.

Normaalin ylläpitosiivouksen lisäksi huolehdimme tilojen peruspesuista, ikkunoiden pesuista, tekstiilien pesuista ja muista tilojen haasteellisista puhdistettavista pinnoista. Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin, ja toteutamme sopimussiivoukset joustavasti, huolellisesti ja tehokkaasti, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kustomoidaan yhdessä siivouspalvelut tarpeisiisi. Ota yhteyttä, ja pyydä kilpailukykyinen siivouspalvelutarjous yrityksellesi.

Yrityssiivous Helsinki – Lecator Oy – Pyydä tarjous!

Lecator tarjoaa erinomaisen yrityssiivouksen Helsingin alueella.
Lecatorin ammattitaito ei jätä yhtäkään asiakasta kylmäksi. Pyydä tarjous yrityssiivouksesta Helsingissä!

Lecator Oy ja Siivouksen kulmakivet

Lecator Oy on siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys.

 • Laatu ja ammattitaito: Laadusta emme tingi. Olemme ylpeitä ammattitaitoisesta ja koulutetusta, sekä hyvin perehdytetystä henkilökunnastamme, jotka huolehtivat kaikista siivouksen yksityiskohdista. Olemme valmiita ratkomaan kaikenlaiset siivoushaasteet.
 • Joustavuus: Olipa kyseessä säännöllinen viikkosiivous, suursiivous, erikoispalvelu tai kiireellinen tarve, me olemme valmiina auttamaan. Meidät tavoitat aina.
 • Asiakkaan toiveet huomioon ottava: Jokainen asiakas ja tilanne on erilainen, ja siksi räätälöimme palvelumme tarpeisiisi.
 • Luotettavat, nimetyt siivoojat siivoavat kohteissamme: Pyrimme mahdollisimman vähäiseen henkilökunnan vaihtuvuuteen taataksemme asiakkaillemme tutut siivoojat, sekä luotettavan ja tasaisen siivousjäljen.
 • Ympäristöystävällisyys: Sitoudumme ympäristönsuojeluun ja käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Haluamme olla osa kestävää kehitystä ja varmistaa, että siivouksemme on ympäristöystävällistä.

Ota yhteyttä nyt ja aloitetaan yhteinen matka kohti puhtaampaa ja raikkaampaa huomista!

Yrityssiivous Helsinki – Ota yhteyttä