Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yrityssiivous Tampere

Yrityssiivous Tampere

Yrityssiivous Tampere – Lecator Oy tarjoaa yrityssiivoukset, toimistosiivoukset sekä siivouspalvelut Tampereen alueella.

Tervetuloa puhtauteen ja raikkauteen – Lecator Oy on siivousalan yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ja joustavia siivouspalveluja kaiken kokoisille yrityksille sekä majoitus- ja hotellisektorille Tampereen alueella. Haluamme tehdä arjesta helpompaa ja ympäristöstä viihtyisämpää. Ei ole tarpeen huolehtia siivouksesta, koska me hoidamme sen puolestasi. Meidän ammattilaistemme huolehtiessa yrityksesi siivouksesta ja puhtaanapidosta, voit rauhassa keskittyä liiketoimintaasi tai muihin tärkeisiin asioihin.

Yrityssiivous Tampere – Ota yhteyttä

Yrityssiivous Tampereella onnistuu Lecatorilta.
Laadukas yrityssiivous Tampereella on Lecatorin peruspalvelu.

Asiakkaitamme ovat:

 • Myymälät, liikekeskukset 
 • Kuntosalit, tanssisalit, liikuntatilat 
 • Toimistot
 • Pankit
 • Autokorjaamot, automyymälät
 • Ravintolat, kahvilat
 • Eläinlääkäriasemat 
 • Lääkäriasemat, hammaslääkärit, apteekit
 • Hotellit
 • Hostellit
 • Majoitustilat, Airbnb-majoitus
 • Päiväkodit
 • Teollisuus, voimalaitokset

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna meidän huolehtia yrityksesi tilojen puhtaudesta tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Yrityssiivous Tampere Lecator Oy hoitaa siivouksen puolestasi.

Yrityssiivous Tampere

Teemme yrityssiivouksen helpoksi, riippumatta siitä, onko kyseessä pieni toimisto vai suuri liikekompleksi. Yrityssiivous Tampere – Lecator Oy:n Ammattitaitoinen tiimi huolehtii tilojesi puhtaudesta, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Meiltä voit tilata myös kaikki lattioiden peruspesut ja vahaukset. Jokainen lattia tarvitsee säännöllistä huoltoa, ja erityyppisiä lattioita täytyy hoitaa eri tavoin. Huollon jälkeen lattiaa tulee puhdistaa säännöllisesti oikeilla puhdistus menetelmillä. Säännöllisellä huollolla, huolellisella siivouksella sekä oikein valituilla siivousaineilla lattia pysyy pitkään hyväkuntoisena ja raikkaan näköisenä. Hyvin huollettu lattia vähentää siivoukseen käytettävää aikaa.

Yrityssiivous Tampere – Lecator Oy toteuttaa yrityssiivoukset ja siivouspalvelut kaikille toimialoille, ja kaikenkokoisille yrityksille ammattitaidolla.

Hotellisiivous ja Airbnb-siivous ovat Lecatorin alaa.
Siivouspalvelu Tampereella auttaa myös hotelleja ja Airbnb-maijoittajia.

Toimistosiivous Tampere

Toimistosiivous Tampere – Lecator Oy:n siivouspalvelu kattaa kaikki toimiston ylläpidon siivoustoimet. Tavoitteena on luoda puhdas, viihtyisä ja tehokas työympäristö työntekijöille ja asiakkaille. Säännöllinen toimistosiivous auttaa parantamaan ilmanlaatua ja ylläpitämään työmotivaatiota.

Toteutamme toimistosiivoukset Tampereen alueella huolellisesti ja tehokkaasti.

Hotellisiivous & Majoitussiivous Tampere

Jos olet majoitusalan ammattilainen, tiedät, kuinka tärkeää on pitää tilat siisteinä ja houkuttelevina. Tarjoamme hotelli-, hostel-, majoitus- ja Airbnb-siivouspalveluita, jotka takaavat vieraillesi miellyttävän ja mukavan kokemuksen. Lecatorilla on sopimusasiakkaana useita hotelleja, hostelleja ja muita majoituskohteita, jotka haluavat kokeneen siivousyrityksen ylläpitosiivouspalveluja.

Huolellisesti ja asiantuntevasti siivotut majoitustilat houkuttelevat asiakkaat myös palaamaan uudelleen nauttimaan puhtaasta hotelli- ja majoituskokemuksesta. Puhtaus on tärkeä osa korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen.

Majoitustilojen siivous on olennainen osa vieraanvaraisuutta ja turvallisuutta. Tavoitteena on tarjota vieraille puhdas ja viihtyisä ympäristö, joka täyttää terveys- ja hygieniavaatimukset. Majoitustilojen siivouksen säännöllisyys ja laatu ovat avainasemassa asiakastyytyväisyyden ylläpitämisessä ja positiivisen maineen rakentamisessa.

Hotellisiivous on olennainen osa hotellin toimintaa, ja sen tarkoituksena on varmistaa vieraiden mukavuus ja turvallisuus. Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti toteutettu hotellisiivous luo positiivisen ensivaikutelman, ja vaikuttaa merkittävästi asiakastyytyväisyyteen.

Hotellisiivous on kriittinen osa hotellin toimintaa, ja se vaatii ammattitaitoista ja huolellista otetta. Laadukas hotellisiivous luo positiivisen kokemuksen vieraille ja auttaa hotellia ylläpitämään mainettaan palvelualalla.

Ylläpitosiivous, Perussiivous ja siivouspalvelu Tampere

Ylläpitosiivouksemme ja perussiivouksemme pitävät toimitilat puhtaana ja siistinä vuoden ympäri. Säännöllinen ylläpitosiivous takaa puhtaan työympäristön, parantaa tilojen viihtyvyyttä ja lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä. Ammattitaitoinen siivouspalvelumme tarjoaa kätevän ratkaisun yrityksen siivoustarpeisiin. Hyvin koulutettu ja asiantunteva henkilöstömme takaa ammattimaisen lopputuloksen. Asiantuntevat siivoojamme toteuttavat laadukkaat ja kaiken kokoiset siivouspalvelut Tampereen alueella.

Normaalin ylläpitosiivouksen lisäksi huolehdimme tilojen peruspesuista, ikkunoiden pesuista, tekstiilien pesuista ja muista tilojen haasteellisista puhdistettavista pinnoista. Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin, ja toteutamme sopimussiivoukset joustavasti, huolellisesti ja tehokkaasti, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Suunnitellaan yhdessä siivouspalvelut tarpeisiisi. Ota yhteyttä, ja pyydä kilpailukykyinen siivouspalvelutarjous yrityksellesi.

Yrityssiivous Tampere – Lecator Oy – Pyydä tarjous!

Yrityssiivous Tampereella Lecatorilta.
Yrityssiivous Tampereella onnistuu, kun asialla on joukko Lecatorin ammattilaisia!

Lecator Oy ja Siivouksen kulmakivet

Lecator Oy on siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys.

 • Laatu ja ammattitaito: Laadusta emme tingi. Olemme ylpeitä ammattitaitoisesta ja koulutetusta, sekä hyvin perehdytetystä henkilökunnastamme, jotka huolehtivat kaikista siivouksen yksityiskohdista.
 • Joustavuus: Olipa kyseessä säännöllinen viikkosiivous, suursiivous, erikoispalvelu tai kiireellinen tarve, me olemme valmiina auttamaan. Meidät tavoitat aina.
 • Asiakkaan toiveet huomioon ottava: Jokainen asiakas ja tilanne on erilainen, ja siksi räätälöimme palvelumme tarpeisiisi.
 • Luotettavat, nimetyt siivoojat siivoavat kohteissamme: Pyrimme mahdollisimman vähäiseen henkilökunnan vaihtuvuuteen taataksemme asiakkaillemme tutut siivoojat, sekä luotettavan ja tasaisen siivousjäljen.
 • Ympäristöystävällisyys: Sitoudumme ympäristönsuojeluun ja käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Haluamme olla osa kestävää kehitystä ja varmistaa, että siivouksemme on ympäristöystävällistä.

Ota yhteyttä nyt ja aloitetaan yhteinen matka kohti puhtaampaa ja raikkaampaa huomista! 

Ota yhteyttä