Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Julkaisut

Uusi yhdistelmäkone

Tällä modernilla, erittäin kehittyneellä ja luotettavalla yhdistelmäkoneella IPC CT 81 BT 55 työskentelee nyt lecatorilaiset Imatran Citymarketissa. Kone soveltuu myymälän laajan alueen päivittäiseen puhdistukseen. Liikuteltavuus ahtaissa tiloissa on erinomaista kevyen ohjauksen ansiosta. Selkeä käyttöpaneeli mahdollistaa nopeat ominaisuuksien ja asetusten muutokset. Automaattinen harjan kiinnitys sekä irrotus tekevät vaihdosta nopeaa ja vaivatonta.


Kartanoloma Imatralla

Lecatorilainen Diana huolehtii Neitsytniemen Kartanon huonesiivouksesta ja yleisten tilojen puhtaanapidosta. Hän varmistaa, että kartanon historialaiset huoneet ovat siistit, kaikki tarvittava paikoilla, huoneiden tuoksu raikas ja kaikki olisi valmista ennen seuraavan asiakkaan tuloa. Sillä siisteys on yksi tärkeimmistä seikoista onnistuneen asiakaskokemuksen synnyssä.


Ammattilaiset lecatorilaiset

Pyrimme mahdollisimman vähäiseen vaihtuvuuteen, jotta voimme varmistaa saman työntekijän työskentelyn kohteessasi jatkossakin. Nyt tunnistat lecatorilaisen kentällä Lecatorin logolla merkatuilla välineillä ja vaatteilla. Lupaamme Sinulle tehokkaan ja huolellisen siivouspalvelun nyt ja tulevaisuudessa.


Lattioiden peruspesu ja vahaus

Lecatorilta voit tilata myös lattioiden peruspesun ja vahauksen. Kaikki lattiat tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja erityyppisiä lattioita täytyy hoitaa eri tavoin. Huollon jälkeen lattiaa tulee tietysti puhdistaa säännöllisesti oikeilla puhdistus menetelmillä. Siten lattia pysyy pitkään hyväkuntoisena ja raikkaan näköisenä. Hyvin huollettu lattia vähentää siivoukseen käytettävää aikaa. Lattioiden huollossa voit luottaa Lecatorin vankkaan kokemukseen. Tutustu esimerkiksi hostellin…
Lue lisää